Wesley: Daar hoorde Hij Engelen zingen..

Eigenlijk wilde we ons niet (ook nog) in de zoveelste aflevering van de Ajakkes soap mengen, maar vooruit nog een keertje dan. De lafaard die er deze week voor zorgde dat het Neerlandse totaalvoetbal nogmaals internationaal de voorpagina haalde is en blijft een makkelijk onderwerp. De Vlaamse “Kabouter Wesley” leek ineens ook een ware cultheld in Amsterdam-Zuid…

Kabouter Wesley in Amsterdam

Het plan Cruijff
Spijtig genoeg lijkt het cluppie uit 020 steeds meer en meer op de broeders die als ‘schaapsherders‘ over hun kuddes met ‘makke lammetjes‘ waken. De overeenkomsten lijken steeds nadrukkelijker naar buiten te komen. Falende organisatie, mensen die hun geloof verliezen, jonge schaapjes die misbruikt, interne ruzies en conflicten. Kortom een drama. Als zelfs Ten Have, een expert op het gebied van ‘Change management‘, er geen weg weet in het doolhof is de conclusie duidelijk: aan het kruis ermee.

Misschien dat het helpt als ‘dé  Grote Verlosser‘ zijn club uit haar lijden verlost. Zijn reactie over het akkefietje tussen Wesley en Esteban is trouwens nergens te zien of horen. Hoewel Ajakkes voor het eerst in tijden weer eens spektakel op de groene mat liet zien, dat moet hem (de Verlosser) toch deugd doen. Eindelijk weer eens een echte jongen die straatvoetbal bracht, een echte Wesley.

De soap die inmiddels al GTST van de eerste plaats qua kijkcijfers heeft gestoten, zal ongetwijfeld een vervolg krijgen in 2012. Want nu krijgt Wesley écht een stadionverbod…benieuwd of ie dan vanuit de skybox van Cruijff, Swart en consorten naar beneden springt als zijn cluppie royaal op achterstand komt tegen de Volksclub Rotjeknor.

Cake

Cake2

Cake Hogan
Hulk Hogan beukt erin

Cake met schaaltje

Binnengekomen via de mindervalide ingang..
Ballenbak
Arena is de ballenbak voor voetbalkids..

Oh, er zal ongetwijfeld nog wel een hoofdstukje volgen, ongetwijfeld…

Een gedachte over “Wesley: Daar hoorde Hij Engelen zingen..

Plaats een reactie